Súgó

Nézőpont váltás

Az ablak felső részében található számsorra kattintva, vagy a nyilak segítségével lapozva lehet nézetet váltani. A mozgást bármikor megállíthatja a szóköz (space) billentyű lenyomásával.

Nézőpont forgatás

Az egér jobb gombjának lenyomásával kapcsolhatjuk ki-be a nézőpont forgatást.

Bejárás irányítása

A jobb egérgomb lenyomása után a billentyűzeten található nyilakkal vagy a WASD gombokkal, valamint az egér egyidejű használatával teheti meg.

Gömbpanorámák

A gömbpanorámák helyét fehér gömbbel jeleztük. A nézőpont forgatás kikapcsolását követően, a bal egérgombbal kattintva tekinthetjük meg őket, bezárni a jobb felső sarokban lévő X-el lehet.

A gömbpanorámák helyét jelző fehér gömb jelzéseket szükség szerint ki is tudjuk kapcsolni, az alsó menü szalagon található Gömbpanorámák gombbal.

Diadaktikus csík

A didaktikus csíkot az alsó menü szalagon található Didaktikus csík gombbal tudjuk ki- illetve bekapcsolni.

Alaprajz

Az alaprajz gombra kattintva tekinthetjük meg a vár alaprajzát. A jobb egérgomb lenyomása után az egér segítségével tudunk navigálni. Az egyes épületrészekre kattintva rövid információt olvashatunk róluk.

Térkép

A térképen nagyobb fehér pont jelzi a jelenlegi pozíciónkat, a kisebb fehér foltok a gömbpanorámák helyét. A térképet az alsó menü szalagon található Térkép gombbal tudjuk ki- és bekapcsolni.